Untitled 2

Lavinia Meijer
wo 3 feb
wo 3 feb ’21

Theater de Veste presenteert met trots: Lavinia Meijer. Zij is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Ze debuteerde in Carnegie Hall in New York en werkt tot op heden samen met gerenommeerde componisten. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden- en platina-status.

Met haar meerdelige ‘Untitled’ zet harpiste Lavinia Meijer een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en kracht die muziek in zich heeft en die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst”.

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met artiesten als Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen. In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat ‘Untitled’ een kijkje in de keuken van deze veelzijdige artieste.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Uitverkocht? Geef je op voor de wachtlijst!

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen geldt er een aangepaste capaciteit. Indien er tickets vrijkomen en/of de capaciteit wordt verruimd, dan stellen we je direct op de hoogte, wanneer je je op hebt gegeven op de wachtlijst. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden.

Je theaterbezoek in tijden van corona

Voor een aangenaam bezoek, zijn er aantal maatregelen genomen. Benieuwd? Lees meer...

Ter info:

  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze