Openingsprogramma InScience [Engelstalig]

International Science Film Festival
wo 11 nov 20:00
wo 11 nov ’20
20:00
  • wo 11 nov ’20
    20:00
    Op locatie

Van 11-15 november 2020 vindt de zesde editie van het gerenommeerde InScience – International Science Film Festival Nijmegen plaats. Delft is satelliet stad. Helaas mogen wij vanwege de afgekondigde corona-maatregelen je op 11 november niet live ontvangen. Het goede nieuws is dat het festival online doorgaat!

De openingsfilm 'Spaceship Earth' is op 11 november om 20.00 uur via het eigen platform van het festival te bekijken. De film wordt ingeleid door de Nederlandse wetenschapper Joost van Haren (The University of Arizona). Wetenschapsjournalist Anne van Kessel gaat met hem in gesprek: Welke kennis heeft de Biosphere 2 destijds opgeleverd? Wat leert hij nu over klimaatverandering? En hoe kunnen we deze kennis inzetten om de aarde te redden?

InScience is hét festival in Nederland voor de wetenschapsfilm. Jaarlijks worden de mooiste wetenschapsfilms uit binnen- en buitenland vertoond, omlijst door gesprekken met wetenschappers en filmmakers. 

Klik hier voor de website van het InScience festival. Op 21 november vindt nog een filmprogramma plaats in Theater de Veste. Benieuwd? Bezoek de programmapagina's.


Een programma van InScience, Studium Generale TU Delft en Theater de Veste