Hoe Weet Je Dat?

Glen Faria
Schrijver van hit ‘Het duurt te lang’ door Davina Michelle komt met eigen concert
za 11 dec 20:15
za 11 dec ’21
20:15
  • za 11 dec ’21
    20:15
    Podium Theaterzaal
    geannuleerd, info volgt

Glen Faria schreef de monsterhit ‘Het duurt te lang’ waarmee Davina Michelle haar grote doorbraak beleefde. De veelzijdige rapper, zanger, songwriter, medeoprichter van theatergroep Likeminds en groepslid van Flinke Namen is geen onbekende. 

De laatste jaren zat hij alles behalve stil, maar werkte vooral achter de schermen. Zo scoorde Glen grote hits, maar lang niet iedereen zal weten dat deze liedjes uit zijn pen komen. Dit inspireerde Glen tot het uitbrengen van nieuw eigen materiaal, zoals de autobiografische single ‘Hoe Weet Je Dat?’. En nu komt hij, en daar zijn wij heel trots op, met zijn eerste avondvullende programma vol muziek en persoonlijke en maatschappelijke verhalen naar Delft.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.