Liza Ferschtman, Lilli Maijala en Quirine Viersen

Delft Chamber Music Festival - Beethovens strijktrio's
1,5 meter sessie in samenwerking met Delft Chamber Music Festival
zo 14 jun
zo 14 jun ’20

Het gerenomeerde Delft Chamber Music Festival, dat onder de bezielende leiding van Liza Ferschtman een begrip is geworden, komt met een unieke 1,5 Meter Sessie naar ons theater. En daar zijn we heel blij mee en trots op!

Violiste en artistiek leider van het festival Liza Ferschtman treedt samen met altvioliste Lilli Maijala en celliste Quirine Viersen op in Theater de Veste op zondag 14 juni. Zij brengen voor een klein publiek van maximaal 30 personen twee exclusieve concerten. Op het programma staan strijktrio’s van Ludwig van Beethoven. De concerten duren ongeveer een uur.

 Liza Ferschtman is sinds 2007 artistiek leider van het Delft Chamber Music Festival. Zij nodigt jaarlijks (inter)nationale musici uit om in de zomer samen met haar gedurende tien dagen op te treden op diverse historische locaties in en om Delft. Lilli Maijala en Quirine Viersen zijn graag geziene gasten op dit kamermuziekfestival. Vanwege de coronapandemie is het Delft Chamber Music Festival deze zomer in zijn oorspronkelijk vorm geannuleerd. Er wordt momenteel bekeken of er tijdens één van de oorspronkelijke weekenden toch wat kleinschaligs georganiseerd kan worden. De musici verheugen zich enorm op het komende optreden in Theater de Veste op 14 juni.

De 1,5 Meter Sessies

We hebben een gevarieerd programma samengesteld, genaamd: De 1,5 Meter Sessies, op vijf verschillende data in de maanden juni en juli. Bijzonder in z'n soort, want er kunnen slechts 30 bezoekers per keer een voorstelling bijwonen. Unieke programma's voor een klein, intiem gezelschap.

Voor meer informatie over de maatregelen die we hebben genomen voor een aangenaam en veilig theaterbezoek, zie de pagina: 'Je bezoek aan Theater de Veste in juni en juli'.