di 10 dec 16:30 - 21:30
Van 's middags tot 's avonds verschillende dansoptredens

Lichtjesavond

House of Styles, Delft Moves, De VAK e.v.a.
10 dec ’19
16:30 - 21:30
  • di 10 dec
    16:30 - 21:30
    Theater de Veste

Tijdens het jaarlijkse Lichtjesavond evenement in de binnenstad van Delft opent Theater de Veste zijn deuren voor lokaal danstalent. In de foyers en het Theatercafé vinden verschillende optredens en battles plaats.

Het wordt een gezellige instuif aan het Vesteplein 1. In het kader van het jongeren dansproject Delft Moves treden er tientallen dansgroepen op die Delft rijk is. Met medewerking van o.a. Dansschool Wesseling, Dancin' Delft, De VAK centrum voor de kunsten, Delft voor Elkaar en vele anderen.

TIJD   PROGRAMMA
16:45   Open break vloer / Cypher
17:00   Zaal open Theatercafé
17:30   Local Talent Stage 1
18:00   Local Talent Stage 2
18:30   Pauze
18:45   Groepen VAK
19:15   Dansscholen Delft
19:45   Pauze
20:00   Cooper d´Etat
20:15   Alicia Anais Fuentes Sifuentes
20:35   House of styles 7toSmoke
21:00   Eind

Programma en tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Theater de Veste en partners worden en mogen foto en video opnames gemaakt. Mogelijke situaties waarbij opnamen gemaakt kunnen worden, is het programma in de foyers en Theatercafé (o.a. battles, presentaties, voorstellingen e.d.) van Theater de Veste. Voor meer informatie kun je terecht bij de organisatie. Door deelname aan het Delft Moves festival ga je akkoord met het feit dat er foto’s voor publiciteits-doeleinden kunnen worden gemaakt, waar bezoekers en/of deelnemers op kunnen komen te staan.

Big shout out for our partners

Dit evenement is onderdeel van het Delft Moves festival, dat mede mogelijk gemaakt wordt door: VSB Fonds, Fonds 1818, Vrienden van Theater de Veste, Delft voor Elkaar, Stichting Hulp aan Delftse Jongeren, Theater de Veste, House of Styles e.a.

Onderdeel van:
Delft Moves
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie