Food Rescue Diner

I CHANGE
di 28 mei 17:30
di 28 mei ’19
17:30
  • di 28 mei ’19
    17:30
    Theatercafé

Heb je zin in een avond die anders-dan-anders is, om echt iets bijzonders mee te maken? Kom dan naar het unieke, culinaire 3-gangen diner en proef wat de fantastische chefs van I CHANGE op tafel kunnen toveren met ingrediënten die bijna onnodig! weggegooid waren. En dit allemaal in een fijne sfeer met lekkere live-muziek.

In samenwerking met Theater de Veste verzorgt I CHANGE dit heerlijke 'food rescue' diner. Voor € 40,00 per persoon trakteer je jezelf (of een ander) op een geweldige avond ÉN steun je de beweging van I CHANGE.
 

Reserveer snel jouw plek aan tafel! Reserveren kan via eveline@i-change.nu.

Over I CHANGE


Wereldwijd wordt één derde van de totale voedselproductie verspild. Dat heeft een gigantische impact op de aarde en het klimaat. Niet alleen vanwege de producten zelf die verloren gaan, maar ook vanwege de grondstoffen, de energie, het transport, en alles wat ervoor nodig is geweest om het eindproduct te maken. Dit kan zo niet langer, vindt Mirte van Eijl. Zij is oprichter van I CHANGE the value of food. Een platform waarmee ze Delft (en uiteindelijk heel Nederland) bewust wil maken van voedsel en de verspilling minimaliseren. De eerste support is al binnen, met de Rabobank en gemeente als ondersteunende partners.