vr 22 mei 20:15
Alles in de overtreffende trap: confronterender, grappiger, harder of zachter

Nieuw programma

Veldhuis & Kemper
22 mei ’20
20:15

Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma ‘Geloof ons nou maar’ het roer om. Het resultaat: uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek, een nominatie voor de Poelifinario en prachtige recensies. “Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar”, noteerde Algemeen Dagblad en gaf vijf sterren.

U snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren nog niet precies. Persoonlijker, confronterender, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Het wordt hoe dan ook de overtreffende trap!

De pers over Veldhuis & Kemper:

  • Algemeen Dagblad ***** over ‘Geloof ons nou maar’: “Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie