De leukste liedjesmakers van Nederland maken er weer een groot feest van

Lacrimosa

Yentl en de Boer
19 mei
-
20 mei
Data & tickets

Nee, dat klinkt niet vrolijk. ‘Lacrimosa’. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag.

Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. Dus brengen Yentl en de Boer in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijkere titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

 

De pers over Yentl en de Boer:

 

  • Alegemeen Dagblad **** over ‘Magie’: “Een show die het onmiskenbare authentieke talent van Yentl en de Boer vet onderstreept.”
  • NRC Handelsblad **** over ‘Magie’: “Uitstekende balans tussen grappig en vertederend.”
  • De Telegraaf **** over ‘Magie’: “Het duo Yentl en De Boer zet zichzelf definitief op de kaart.”

 

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie