di 7 apr 20:30
Hoe kunnen we macht op een eerlijke manier vormgeven?

Een democratische avond voor bijna iedereen

Lucas De Man, Saar vandenberghe e.a.
7 apr ’20
20:30

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe?

In deze avond met o.a. Lucas De Man word je deelgenoot van een onderzoek naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie. De groep deelt niet alleen hun analyse maar zoeken actief naar nieuwe mogelijkheden en ideeën. Dus wees bereid om geprikkeld te worden! De combinatie van theater, muziek en directe dialoog zorgt voor een open en toegankelijke sfeer waarbij je zelf kunt kiezen of je deelneemt aan het onderzoek of liever kijkt naar wat er gedacht en besloten wordt. 

Credits

Stichting Nieuwe Helden, ARSENAAL en Het Zuidelijk Toneel | van/met: Lucas De Man, Sarah Eisa, Willy Thomas, Niels Kuiters, Jasper van den Berg, Eva Meijering en Saar Vandenberghe

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie