di 24 mrt 20:15
Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek

Kom

Sanne Wallis de Vries
24 mrt ’20
20:15

Na het geweldig ontvangen ‘Gut’ – “een van de beste cabaretvoorstellingen van het seizoen”, aldus NRC Handelsblad – wacht Sanne je alweer op in het theater. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten maakt ze een trip door de vlammende verbeelding en langs de rauwe realiteit.

Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom. Kijken. Kom. Tot inkeer? Kom maar.

De pers over Sanne:

  • Theaterkrant ***** over ‘Gut’: “Perfect getimed topprogramma.”
  • NRC Handelsblad **** over ‘Gut’: “Een overdonderende, zinderende voorstelling waarin droogkomische knallers en gekte een verfijnde balans vinden met ernst en diepgang. Het maakt ‘Gut’ de beste voorstelling van Sanne Wallis de Vries en een van de beste cabaretvoorstellingen van dit seizoen.”
  • Het Parool **** over ‘Gut’: “Zeldzame allure.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

 tekst en spel: Sanne Wallis de Vries | muziek: Dionys Breukers en Wouter Planteijdt

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie