The Great Wonder

Pepijn Gunneweg
Eerste soloshow van voormalig Ashton Brother
vr 20 dec 20:15 - 21:55
vr 20 dec ’19
20:15 - 21:55
  • vr 20 dec ’19
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal

‘The Great Wonder’ is de eerste solovoorstelling van Pepijn Gunneweg, acteur, presentator, komiek, maar uiteraard vooral voormalig Ashton Brother. Hij schept een magische wereld, een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt.

The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder.  Een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZTshow. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…

Deze familievoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er is een speciale jeugdprijs die bij deze voorstelling geldig is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe] 


Festival Visuals

Theater de Veste presenteert regelmatig een bijzonder visueel (internationaal) theateraanbod onder de noemer 'Festival Visuals'. Fascinerende juweeltjes van hoogstaande kwaliteit waarin beelden veelzeggend zijn. Het zijn voorstellingen van makers die gemeen hebben dat hun werk tot ver over de landsgrenzen succesvol is.