do 19 dec 20:15 - 22:20
Wervelende show van de Beste Slagwerkgroep van de Benelux 2017 en 2018

DOUBLE BILL

Percossa
19 dec ’19
20:15 - 22:20
  • do 19 dec
    20:15 - 22:20
    Theaterzaal

Voor het tweede jaar op rij werd Percossa in 2018 door de lezers van de Slagwerkkrant uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep van de Benelux. Niet verwonderlijk, gezien de reeks prachtige voorstellingen vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en halsbrekende acts.

De vier mannen brengen nu twee van de meest succesvolle shows – ‘10 jaar van de straat’ en ‘Knock-out’ – samen in het wervelende ‘DOUBLE BILL’. Onder regie van Karel de Rooij vliegen de vier straatartiesten voor de pauze letterlijk over het toneel en trakteren in hoog tempo op muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. In het tweede deel wordt u meegezogen in een arena waarin niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums.

De pers over Percossa:

  • Algemeen Dagblad over ‘10 jaar van de straat’: “De jubileumvoorstelling van Percossa is een juweel. (…) Anderhalf uur lang bewijst Percossa dat slagwerk vooral ook erg geestig kan zijn. Een verrukkelijke voorstelling.”
  • Slagwerkkrant over ‘Knock-out’: “Percossa heeft de perfect symbiose gevonden tussen ritme en theater, en het spat letterlijk van het podium af.”
  • de Volkskrant over hun vorige programma ‘BAM!’****: “Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor oorverdovende uitspattingen en breekbare composities.”
     

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Karel de Rooij | met: Freek Koopmans, Janwillem van der Poll, Eric Robillard en René Spierings | choreografie: Hans Minnaert

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie