za 21 sep 20:30 - zo 22 sep 01:00
Kom dansen bij het leukste dansevenement van de stad

Stadsbal Delft #11

Theater de Veste & Dansschool Wesseling
21 sep ’19
-
22 sep ’19
20:30 - 01:00
  • za 21 sep
    20:30 - 01:00
    Theater de Veste

Bezoek met partner, vrienden en familie het leukste dansevenement van de stad: Stadsbal Delft! We trekken de zomer naar binnen en zorgen samen met Dansschool Wesseling voor een spetterend en swingend feest.

Naast dat je zelf heerlijk kan dansen in één van de drie dansarea’s, zijn er workshops vooraf en een presentatie door professionals gedurende de avond. Tot op de dansvloer!


Workshops

Het is mogelijk om een combiticket te kopen (workshop & stadsbal) voor één van onderstaande masterclass en workshops:

  • Workshop 'Zouk' door Michael Boy & Aline Borges uit Sao Paolo - Brazilië
  • Workshop 'Bachata' door Laili & Fais
  • Masterclass 'Latin' door Andras Koops & Laura van der Galiën

Kies bij bestellen van tickets de prijssoort van bovenstaande workshop/masterclass om 19.00 uur, dit is inclusief toegang tot het Stadsbal v.a. 20.30 uur.
 

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft gaat u akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

Laatste nieuws

Nieuwtjes, de laatste updates en presentaties worden allemaal bekend gemaakt via deze website en online via: www.facebook.com/stadsbaldelft

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie