zo 12 mei 11:00

Toelichting seizoen 2019-2020

Jan Bartels geeft tips & info nieuwe seizoen
12 mei ’19
11:00
  • zo 12 mei
    11:00
    Theater de Veste

In september barst het nieuwe seizoen los met heel veel mooie, ontroerende en spraakmakende voorstellingen, concerten en evenementen. Medio mei 2019 gaat de kaartverkoop van start. Nu tijd voor tips!

Theaterdirecteur Jan Bartels en zijn collega's hebben zich de afgelopen maanden ingespannen om een meer dan divers programma samen te stellen. Het is daarbij ook nog eens de laatste keer dat Jan het programma voor Theater de Veste heeft samengesteld. Aan het eind van dit seizoen nemen we van hem afscheid als directeur. Reden te meer om dit verrassende aanbod eens goed door te nemen.

We nodigen je graag uit op zondag 12 mei om 11.00 uur voor taart. We openen de de deuren om 10.30 uur.

Jan geeft tips voor niet te missen voorstellingen en gidst ons door het nieuwe seizoen. Hij maakt je wegwijs in het grote aanbod theaterproducties in de uiteenlopende genres met een persoonlijke toelichting: met anekdotes, filmpjes en de reden waarom hij nu juist dit mooie pakket aan voorstellingen voor je heeft uitgekozen.


Ben je er bij?

We zien je graag tegemoet op zondagochtend. Opgeven kan via de kassa van Theater de Veste per e-mail: kassa@theaterdeveste.nl of via telefoonnummer: 015-2121312 (di t/m za v.a. 14.00 uur).


Let op: ticketverkoop voor iedereen start op 18 mei om 12.00 uur, voor de Vrienden van Theater de Veste start de voorverkoop op 12 mei om 14.00 uur.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie