do 11 apr 14:30
In het Rietveld Theater

Het lied gaat door

Lenny Kuhr
11 apr ’19
14:30
  • do 11 apr
    14:30
    Rietveld Theater

Op 29 maart 2019 is het precies 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr in Madrid het Eurovisie Songfestival won. De start van een carrière die nog steeds voortduurt. In haar jubileumjaar brengt zij een programma met een mix van nieuwe liedjes en haar selectie van haar favoriete nummers uit haar lange carrière gebundeld tot een indringend verhaal.

Een programma in de serie Theater Overdag van en in het Rietveld Theater.

Een niet aflatende stroom van inspiratie, een nooit opdrogende bron vol nieuwe liedjes, haar stem die na al die jaren nog niet aan glans heeft ingeboet en het verhaal dat ze te vertellen heeft zijn de drijfveren om door te gaan.
Zelf verwoordt Lenny het zo: '''Mischa Kool op basgitaar en Reinier Voet op gitaar zijn de vleugels waarop mijn stem, vaak zeer subtiel en ook uitbundig, kan dansen als een vlinder net uit de cocon”. Lenny en haar mannen zijn een graag geziene gast bij Theater Overdag.

Voorafgaand is het mogelijk in het Rietveld Theater de lunchen, kies hiervoor bij het bestellen de combi-ticket.

Adres: Rietveld Theater, Rietveld 49 Delft

Onderdeel van:
Theater Overdag
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie