In het Rietveld Theater

Familiegedoe

Yvonne Keuls m.m.v. Pax Gritter
14 mrt
14:30
  • do 14 mrt
    14:30
    Rietveld Theater
    Geweest

De al meer dan een halve eeuw veel gelezen en geprezen schrijfster Yvonne Keuls weet met haar persoonlijk getinte en ontwapende werk een groot publiek aan zich te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur.

 

Speciaal voor de serie theater overdag komt ze naar het Rietveld Theater.

Met haar stem weet Yvonne Keuls haar schrijverschap een extra dimensie te geven. Een rasvertelster die u mee neemt op reis door haar leven en haar werk. En passant stelt ze haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor.
Haar lichtvoetige en humoristische observaties worden muzikaal omlijst door Pax Gritter (zang en gitaar) die voor dit programma gekozen heeft voor Franse, Italiaanse, Engelse en Sefardische volksliedjes.

 

Het duo Keuls en Gritter staat garant voor een heerlijke en vrolijke voorstelling. Het is mogelijk om voorafgaand te lunchen in het Rietveld Theater, kies hiervoor bij het bestellen de combiticket.

 

Adres: Theater Rietveld, Rietveld 49 Delft

Onderdeel van:
Theater Overdag
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie