In het Rietveld Theater

Zoet-Zuur

Ryan van den Akker
14 feb
14:30
  • do 14 feb
    14:30
    Rietveld Theater
    Geweest

Actrice/zangeres Ryan van den Akker, bekend als hoofdrolspeelster in tal van musicals, waaronder Cyrano de Bergerac, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en de stem van Alfons Jodocus Kwak, is terug op het podium met een eigenzinnige theatershow.

 

Een voorstelling in de serie theater overdag in het Rietveld Theater.

Samen met haar gitarist/pianist Bart Raaymakers neemt zij u op indringende wijze mee naar de periode vanaf de jaren '30 waarin de kleinkunst en het cabaret hoogtij vierden in een sombere tijd waarin het publiek behoefte had aan amusement en vrolijkheid.


Herman van Veen: ''Er zijn maar weinig mensen in het theater die je zo weten te raken. Zij verovert, verrast je met haar ludieke uitdagingen, pakt je bij de strot, ontroert je tot op het bot, dan weer fel en kritisch en zingt de sterren van de hemel."
 

Het is mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling te lunchen in het Rietveld Theater. Kies hiervoor bij het bestellen de combi-ticket.

 

Adres: Rietveld Theater, Rietveld 49 Delft

Onderdeel van:
Theater Overdag
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie