Voorbij de Tijd

Dansschool De Dansacker i.s.m. Vrienden van De Dansacker
22 dec
-
23 dec
Data & tickets
 • za 22 dec
  14:00 - 16:25
  Theaterzaal
  Geweest
 • za 22 dec
  19:00 - 21:25
  Theaterzaal
  Geweest
 • zo 23 dec
  11:00 - 13:25
  Theaterzaal
  Geweest
 • zo 23 dec
  15:30 - 17:55
  Theaterzaal
  Geweest

Dansschool De Dansacker presenteert in Theater de Veste 'Voorbij de Tijd' in samenwerking met de Vrienden van De Dansacker.

Het (zelfbedachte) sprookje genaamd ‘Voorbij de Tijd’ neemt u middels diverse dansvormen mee in een kerstverhaal met een lach en een traan. Een sprookje gedanst door alle leerlingen van De Dansacker. Geen losse dansen, maar een aaneengesloten verhaal. U ziet in deze voorstelling ballet, hiphop, breakdance, streetdance, musical-jazz dans en moderne dans in diverse leeftijdsgroepen. Een voorstelling die op professionele wijze is opgezet.

 

Een verhaal over oma en haar kleinkinderen, Vadertje Tijd, de kerstman en tot slot een saaie winkelstraat. Voorbij de Tijd neemt u mee in de huidige tijd, blikt terug op het verleden en sluit af met een blik vol goede moed op de toekomst. Start uw kerstdagen extra feestelijk en bezoek deze bijzondere voorstelling waarin iedere dansliefhebber gegarandeerd van begin tot eind op het puntje van de stoel zal zitten.
 

Voor meer info en kaartverkoop www.vvdda.nl 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie