HighLight

Art - Technology - Music - Ideas
za 17
november

Spectaculaire licht- en geluidskunstenaars, previews van Iris van Herpen en Philip Beesley, een Data Detox Bar, lezingen over de toekomst van AI, verrassende performances en ga met Urland online de strijd aan tegen Mark Zuckerberg. Heel veel optredens, workshops, inspiratie en muziek. Allemaal mee te maken hier en op acht plekken in Delft.

 

Meer informatie en het actuele programma vind je hier.

Tijdens HighLight zie en hoor je op 8 locaties in de stad wat de impact van techniek is op onze maatschappij. HighLight toont spectaculaire werken en ontdekkingen, maar vertelt ook de verhalen van makers.

 

Tijdens het lopen van de route langs de best bewaarde pareltjes van de stad zorgen licht- en geluidskunstenaars dat al je zintuigen aan gaan staan. Ook is er een heerlijk muziekprogramma van de hand van de jongens van Tango Soundsystem.


Als je het diepe in wilt duiken, neem je deel aan het lezingen- en debatprogramma van KIVI - Koninklijk Instituut Van Ingenieurs over Artificial Intelligence in Theater de Veste, maar steek vooral ook de brug over richting de campus waar je bij DUWO en het Science Centre Delft bijzondere projecten kan zien die je een andere blik geven op de toekomst.


Crossing Parallels presenteert tijdens HighLight een programma en tentoonstelling in het Science Centre waarin werk van toonaangevende ontwerpers en kunstenaars in samenwerking met studenten te zien is.
 

Credits

HighLight wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemende locaties, partners en sponsoren:
Biesieklette Vesteplein, DUWO, DSM Nederland, Fonds 1818, Gemeente Delft, KIVI - Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, Maria van Jessekerk, Museum Paul Tetar van Elven, OPEN, Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Rathenau Instituut, Science Centre Delft, Sigarenfabriek, Theater de Veste & TU Delft.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten