Terug in de tijd met historische Polygoon filmbeelden en nostalgische liedjes

De Gouden Jaren

Jacques Klöters, Cor Bakker, Danny Malando e.a.
20 apr
20:15
  • za 20 apr
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
    Geweest

Met historische beelden uit het Polygoon Bioscoopjournaal en liedjes uit de jaren ’45 tot ’70 dompelen het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters ons onder in een warm bad van nostalgie.

Terug naar de tijd van spelletjes op straat, radioprogramma’s als ‘Ochtendgymnastiek met Ab Goubitz’ – strek en buig en strek en buig – en ‘Kleutertje Luister’, op zaterdag met z’n allen voor de buis voor ‘Swiebertje’ en doordeweeks na ‘De Fabeltjeskrant’ naar bed. Voor de ouderen een feest der herkenning, voor de jongere generatie een vermakelijke manier om meer te weten te komen over de tijd toen geluk nog heel gewoon was.

Credits

regie: Pieter Tiddens | met: Cor Bakker, Jacques Klöters, Arie den Boer, Bastiaan Mulder, Danny Overweg, Gert Wantenaar en Rebecca Lobry

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie