vr 19 apr 20:15 - 21:30
Over de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht

BROOS

Conny Janssen Danst
19 apr ’19
20:15 - 21:30
  • vr 19 apr
    20:15 - 21:30
    Theaterzaal

Na ‘HOME’ (2017) en de remake van ‘INSIDE OUT’ (2018) brengt Conny Janssen Danst een sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd, de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd.

‘BROOS’ toont de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd; het zijn en verdwijnen, het verwerven en verliezen, hier tegenover daar, nu versus toen. De tijd tikt door en is niet te stoppen.
 

Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers – jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen opnieuw samen met Maartje Teussink, die met speciaal voor ‘BROOS’ gecomponeerd werk live te horen is. Choreograaf en componist werkten in 2016 samen tijdens de locatievoorstelling ‘COURAGE’ in de Ferro Dome. Trouw omschreef de multi-instrumentalist Teussink als “een alchemist in een muzieklaboratorium vol plukkende gitaarriffs, bonkende bassen en sferische soundscapes”.

Inleiding

Voorafgaand aan de voorstelling geeft Conny Janssen een inleiding op de voorstelling om 19.15 uur. Deze is gratis toegankelijk voor de bezoekers van de voorstelling. Je bent van harte welkom!

Inleiding op de voorstelling om 19.15 uur

Onderdeel van:
Delft Moves

“Multi-instrumentalist Maartje Teussink is een alchemist in een muzieklaboratorium vol plukkende gitaarriffs, bonkende bassen en sferische soundscapes.”

Trouw over ‘COURAGE’

Credits

choreografie: Conny Janssen | dans: Adi Amit, Ian Ancheta, Davide Bellotta, Tu Hoang, Maud Huizing, Martijn Kappers, Romee van de Meent, Hiro Murata, Richard Nagy, Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Chanel Vyent en Liza Wallerbosch | toneelbeeld: Thomas Rupert | lichtontwerp: Remko van Wely | kostuumontwerp: Babette van den Berg | dramaturgie: Judith Wendel | muziek: Maartje Teussink | repetitor: Erik Spruijt

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie