Het leven is te kort om niet intens te beleven

Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos e.a.
2 apr
20:15
  • di 2 apr
    20:15 - 22:20
    Theaterzaal
    Geweest

Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman 'Vele hemels boven de zevende' is nu Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt. 'Kom hier dat ik u kus' is een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering.

 

"Overtuigd moeiteloos door het sterke spel van Van Winden en Mulder" - Theaterkrant
"Hartverscheurende strijd wordt briljant verbeeldt" - HDC
"Alledaagse, ontroerende en voor velen herkenbare levensthema’s"- Volkskrant
"Twee Mona’s gaan prachtig met elkaar in gesprek" - NRC

Deze tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller. Een topcast met o.a. Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

Credits

tekst: gebaseerd op de roman van Griet op de Beeck | toneelbewerking: Janine Brogt | regie: Mirjam Koen | spel: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie