Waarom stoppen als je nog zulke mooie dingen doet?

Niet voor het laatst

Rob de Nijs
29 mrt
20:15
  • vr 29 mrt
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal
    Geweest

Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de succesnummers van weleer het werk laten doen. Velen werden groot met zijn prachtige liedjes en het einde is nog lang niet in zicht.

Want diep in zijn zesde decennium als artiest maakt Rob gewoon weer een nieuw album, ‘Niet voor het Laatst’, én komt hij met een gelijknamig theaterprogramma waar de bevlogenheid vanaf spat. De cd bevat bijdragen van onder anderen Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis, Paskal Jakobsen (BLØF) en Belinda Meuldijk. Tijdens dit theaterconcert laat hij kersverse songs, maar ook zijn grote hits horen. De titel is veelzeggend: we gaan nog veel van Rob de Nijs horen. Waarom zou je ook stoppen als je nog zulke mooie dingen doet?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie