Lachwekkende sketches over ‘het leven'

Het leven an sich

De Partizanen
27 mrt
20:15
 • wo 27 mrt
  20:15 - 21:45
  Theaterzaal
  Geweest

De Partizanen, winnaars van de Neerlands Hoop 2015 als meest veelbelovende cabaretnieuwkomers, houden niet van beloftes. Ze willen dan ook niet te veel beloven over hun nieuwe voorstelling. Het zal in ieder geval niet gaan over hoe het is om vader te worden. Gezien hun beider privélevens is dat op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is alvast een hele geruststelling.

Wel gaan ze er alles aan doen om je te verbazen, te verwarren, te ontroeren en hard te laten lachen. Ze laten je kennis maken met ‘Het leven an sich’. Op geheel Partizaanse wijze, en dat betekent: “In hoog tempo een lachwekkende sketchshow.” (NRC Handelsblad over ‘Welkom in Partizanië’ ****)

 

 • "De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch" - de Volkskrant (★★★★★)
 • "... De Partizanen leveren met Het leven an sich een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen." - De Telegraaf (★★★★ 1/2)
 • "Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed bij de Partizanen." – Theaterkrant (keuze van de criticus)
 • "De Partizanen zijn op hun best wanneer ze hun strakke vorm combineren met scherpe maatschappijkritiek. Dan laten ze zien dat ze met recht tot de nieuwe top van het Nederlands cabaret gerekend kunnen worden." - Trouw (★★★)
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie