zo 24 mrt 14:30 - 15:30
Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem

Lev

Theater Sonnevanck, Silbersee & Consensus Vocalis (6+)
24 mrt ’19
14:30 - 15:30
  • zo 24 mrt
    14:30 - 15:30
    Theaterzaal

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur!

  • 'Avontuurlijk muziektheater voor iedereen vanaf zes jaar. (...) Sonnevanck en Silbersee brengen opnieuw een overtuigend pleidooi voor muziektheater voor iedereen, waarbij door de inbreng van Consensus Vocalis de groepsscènes meteen de hele zaal meekrijgen.' (Theaterkrant)
  • 'Een verrassende, muzikale, grappige en tegelijkertijd leerzame voorstelling voor de hele familie.' (Kidsproof)
  • 'Wat een fantastische voorstelling is Lev! Wat een energie, vrolijkheid, humor, muzikaliteit en spanning' (Go-Kids)

Regisseur Flora Verbrugge over Lev: “Zingen in een grote groep geeft je het gevoel dat je opgetild wordt, dat je samen boven jezelf uitstijgt, heerlijk! Dat gevoel is het startpunt van deze voorstelling en dat wil ik ook aan de kinderen in de zaal geven.”

Op zijn reis ontmoet Lev zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.

Lev is een coproductie van Theater Sonnevanck, Silbersee en het koor Consensus Vocalis. Een vervolg op de succesvoorstelling 'Wij gaan op Berenjacht' van Sonnevanck en Silbersee in 2015. Theater Sonnevanck won de afgelopen vijf jaar zeven Zilveren Krekels en in 2016 met ‘Bromance’ de Gouden Krekel (belangrijkste toneelprijs voor jeugdvoorstellingen).

Quotes:

''Sonnevanck en Silbersee brengen opnieuw een overtuigend pleidooi voor muziektheater voor iedereen, waarbij door de inbreng van Consensus Vocalis de groepsscènes meteen de hele zaal meekrijgen.'' Theaterkrant


 

Credits

Lev is een coproductie van Theater Sonnevanck, Silbersee en het koor Consensus Vocalis

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie