Het stand-up podium van Delft

Comedy Club Delft

Diverse Comedians
20 mrt
20:30

Comedy Club Delft is hét stand-up podium van Delft; een ongekend strakke line-up aan comedians gaan het Theatercafé flink op z’n kop zetten.

We hebben de volgende line up voor je:

  • Riza Tisserand - is theatermaker, comedian, radiomaker en rapper. Hij begon zijn carriere bij het Comedy Explosion collectief waarmee hij jaren het land doorreisde langs de vele theaterzalen in Nederland. Verder was hij als comedian o.a. op televisie te zien bij Comedy Explosion van Javier Guzman en Raymanns Suikerfeest.
  • Wilko Terwijn - is één van de meest gelouterde stand-up comedians van Nederland. Zo speelde hij op prestigieuze internationale comedy festivals in Edinburgh, London, Kaapstad, Berlijn en België. Ook stond hij al ruim 15 keer op Lowlands. Hij toerde o.a. door Amerika en Engeland en in zijn huidige functie als creatief leider van het Comedy Cafe Amsterdam begeleid hij vele jonge comedy talenten.
  • Esther van der Voort - komt uit Noordwijk, een keurige badplaats en is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Ze is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk.
  • Benjamin van der Velden -  "Ik ben ex-vmbo'er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD'er, pianodocent, conservatoriumstudent, een gevoelige jongen, familielid, een prima buurman, cameraman, comedian, kleinkunstenaar. Ik hoop een voorstelling te maken vol met muziek, humor en ontroering. Dicht bij de maatschappij, de wereld en mijzelf. Want dat ben je natuurlijk vooral; jezelf. Jij bent, wij zijn en Ik Ben."

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie