Flitsende show vol sketches, verhalen, personages en liedjes

Opslaan Als

Eva Crutzen
20 mrt
20:15
  • wo 20 mrt
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geweest

“Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in de kopgroep van het Nederlands cabaret. Gaat dat zien!” Met haar programma ‘Opslaan Als’ pakte Eva Crutzen de recensent van het Algemeen Dagblad – en belangrijker nog: het publiek – volledig in.

De jonge ster aan het cabaretfirmament straalt met haar energieke verschijning, goede grappen en talent voor typetjes. ‘Opslaan Als’ is een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is. Er wacht je een flitsende show met een levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes, ondersteund met vette beats, underscores en videoprojectie. Ook NRC Handelsblad gaf vijf sterren: “Prachtig theater.”


NRC Handelsblad *****:
“Juist door het persoonlijke aan het kolderieke te verbinden, is Crutzen tegelijkertijd grappig en ontroerend. Daarbij houdt ze zich nergens in en dat maakt ‘Opslaan Als’ tot prachtig theater. (…) Hier is het vooral de mens in al haar stunteligheid en onvolkomenheden die Crutzen ten tonele voert, en dat doet ze fantastisch.”

 

Algemeen Dagblad *****:
“Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in de kopgroep van het Nederlands cabaret. (…) Gaat dat zien!”

Theaterkrant ****:
“Stevige songs, persoonlijke verhalen en komische types wisselen elkaar in hoog tempo af. Te midden van een dynamisch decor (…) houdt de cabaretière de energie continu hoog. Dat levert een buitengewoon spannende en pakkende voorstelling op.”

Credits

regie: Wimie Wilhelm | tekst en spel: Eva Crutzen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie