Jij bent op tijd in het theater en dan doet René de rest

Ik beloof niks

René van Meurs
19 mrt
20:15
  • di 19 mrt
    20:15 - 21:40
    Theaterzaal
    Geweest

Eén ding wil hij afspreken: jij bent op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

De afgelopen tijd heeft René van Meurs van alles meegemaakt waar hij graag over wil vertellen. Eigenlijk was hij ook van plan om exact te doen wat er van een avondje cabaretteketet verwacht mag worden: mooie verhalen, veel rake grappen, een stevig potje improviseren en een moordend tempo. Maar René belooft niks. Want het ligt ook een beetje aan jou. Je maakt zo’n avond tenslotte samen. Dus gaat hij het podium op met open vizier, klaar voor oprechte verbazing en bereid je echt te leren kennen. Eén ding wil hij afspreken: jij bent op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.
 

[ticket inclusief drankje | bewaakte garderobe | reprise]

 

 

Winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie