Verrassende, hilarische tijdreis vol dans, muziek, theater en goochelkunst

Floris

plan d- / andreas denk (5+)
zo 10
maart

'Floris' is een voorstelling over moed en heldendom, over je eigen kracht vinden en je dromen waarmaken. De hedendaagse compositie, geïnspireerd op Middeleeuwen tot Barok, wordt geschreven door componist David Dramm.

Onderdeel van:
Delft Moves

Dit dans- en muziektheaterspektakel – geïnspireerd op de figuur van Floris V, graaf van Holland – neemt je mee op een reis door de tijd. Van de middeleeuwse wereld van forten en kastelen vol zingende ridders, dansende jonkvrouwen en dappere minstrelen, via de Renaissance en de Barok naar het heden. Een verrassende reis ook, waarin stereotypen als de dappere ridder op zijn witte paard en de smachtende jonkvrouw worden verheerlijkt, maar ook hilarisch onderuitgehaald.
In deze voorstelling over moed, heldendom, je eigen kracht vinden en dromen waarmaken, komen verschillende disciplines samen in een prachtige setting: dans, theater, goochelkunst en muziek.
 

Credits

concept en regie: Andreas Denk | muziek: David Dramm
 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten