De eerste superhelden saga musical happening ter wereld

Marvellous

Tarikh Janssen, Rogier in 't Hout, Anna Keuning e.a.
7 mrt
20:15
  • do 7 mrt
    20:15 - 22:30
    Theaterzaal
    Geweest

Na het overdonderende ‘Watskeburt?! - de musical’ komen dezelfde makers met de opvolger ‘Marvellous’, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld!

In deze muzikale, grappige, spannende én ontroerende ode aan het superheldengenre wordt de vraag gesteld wat het inhoudt om een superheld te zijn. En natuurlijk gebeurt dat met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape.


Want superheld zijn in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant, maar kranten leest niemand meer. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken op een slaapverwekkend kantoor. Uit frustraties over dit saaie grijze creëren ze een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…
Alles wat we kennen uit de superheldenfilms wordt uit de kast wordt gehaald: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar ze doen het toch. 

"Musical over superhelden is een beleving en zit vol vondsten" - ★★★★ AD

  • De Standaard ***** over ‘Watskeburt?! - de musical’: “Ons gezicht stond twee uur lang op ‘what the fuck’.” 
  • NRC Handelsblad **** over ‘Watskeburt?! - de musical’: “De krankjoremste musical van het jaar.” 
  • Scènes **** over ‘Watskeburt?! - de musical’: “Een geheel nieuwe theaterbeleving.” 

Credits

tekst: Lucas de Waard en Daan Windhorst | regie en compositie: Peter van de Witte | arrangementen: Bart Rijnink | choreografie: Daan Wijnands | spel: Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in ’t Hout, Tim Linde, Anna Keuning, Maurice Vonk en Denzel Goudmijn

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie