Souvenirs

Karin Bloemen
Ouderwets rijke Bloemen-show, met liedjes, conferences, typetje én een verloting
wo 27 feb 20:15 - 22:00
wo 27 feb ’19
20:15 - 22:00
  • wo 27 feb ’19
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal

‘Souvenirs’ wordt weer zo’n ouderwets rijke Bloemen-show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische typetjes, prachtige jurken en een dito decor. Met in het middelpunt een comédienne die alle facetten van het vak beheerst.

In haar nieuwe show haalt Karin de bezem door haar huis. Want een mens verzamelt wat in zijn leven; foto’s, van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, noem maar op. Als een stier stormt ze door de porseleinkast en doet alle overbodige ballast de deur uit. Letterlijk, want elke avond wordt er onder het publiek een aantal persoonlijke items – schoenen, een jurk, een tent – van Karin verloot. En die kun jij dan mooi weer als souvenir mee naar huis nemen.

"Karin Bloemen trapt in Souvenirs heel veel lol, maar zij is vooral zo groots, omdat zij de juiste sfeer weet te creëren bij zeer uiteenlopend materiaal. Van lief ingetogen tot uitbarstende vulkaannummers. En daarbij krijgt ze steun van vier topmuzikanten die een feestelijke strik leggen om elk nummer." (Theaterkrant)