David deelt graag zijn technologie fascinatie

Curious Sunday

Another Kind of Blue | David Middendorp
zo 24
februari

Another Kind of Blue brengt dans en technologie samen op het podium. De drijfveer hiervoor is nieuwsgierigheid naar zowel mens als technologie. Daarom organiseert Another Kind of Blue ‘Curious Sundays’ in Theater de Veste, bijeenkomsten waar vanuit verschillende invalshoeken technologie en kunst centraal staan.

Bitcoins, Tesla’s in de ruimte, artificial intelligence en virtual reality zijn nog een maar een aantal termen die we steeds vaker voorbij horen komen in het nieuws. Tijdens ‘Curious Sunday’ bespreken we een actueel onderwerp op gebied van technologie en linken dit aan een van de nieuwe projecten waar choreograaf David Middendorp zich mee bezighoudt.

 

De exacte invulling van dit programma wordt nog bekend gemaakt.

Programma

Data: 24 februari en 12 mei 2019

“Delft is de stad van cultuur en technologie. Juist die combinatie staat ook centraal in mijn werk en dit maakt de samenwerking met Theater de Veste zo perfect"
David Middendorp
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten