Met live orkest

Charley - de komische musical

Jon van Eerd
19 feb
20:15
  • di 19 feb
    20:15 - 22:30
    Theaterzaal
    Geweest

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met prachtige shownummers. Samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed schreef hij een hilarische musical, gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem eeh… haar laten vallen. En alsof het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de echte tante! Je zult het theater schaterend verlaten en de liedjes, begeleid door een liveorkest, zullen nog lang in je hoofd meezingen.
 


 

Credits

script: Jon van Eerd | regie: Caroline Frerichs | muziek: Michael Reed | spel: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater | m.m.v. liveorkest

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie