Een van de beste van de afgelopen vijftien jaar

Geloof ons nou maar

Veldhuis & Kemper
12 jan
20:15
  • za 12 jan
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Veldhuis & Kemper schuimden de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze toe waren aan een pauze. Dik een jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma.

Onderwerpen genoeg, want de wereld staat in brand. Maar zoals dat gaat als twee vrienden elkaar even niet hebben gezien, gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En voor ze het wisten waren ze weer op pad en speelden ze weer voor volle zalen met een voorstelling die je absoluut moet gaan zien. ‘Geloof ons nou maar’. “Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.” (Algemeen Dagblad *****)

 

[reprise]


 

 

 

Credits

tekst en muziek: Remco Veldhuis, Richard Kemper en Geert Lageveen | muziek: Remco Veldhuis en Richard Kemper | regie: Geert Lageveen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie