Lijst der Lijsten Live

Fire!

Top 2000 Live
wo 9
januari

In december zit heel Nederland zich steeds te verheugen op de Top 2000, de lijst der lijsten, die dit jaar alweer de twintigste editie beleeft. Om dat gevoel warm te houden, speelt Top 2000 Live met vuur. Hieronder ziet u The Voice Of Holland- zangeres Tjindjara. Tjindjara droomt van haar solo- carrière als popzangeres. Touren met haar eigen band en dansers naar haar grote voorbeeld Beyoncé, staat hoog op haar bucketlist.

Tijdens deze 20e editie van de top 2000 speelt het gezelschap met vuur. ‘Fire’ is voor veel artiesten (Adele, Springsteen, Ed Sheeran, Pointer Sisters etc..) een krachtige inspiratiebron. Dit jaar is ‘Fire’ voor Top 2000 Live de invalshoek waarmee de nieuwe setlijst van de 11-koppige band wordt samengesteld. Nieuwe liedjes, artiesten en stijlen vermengen zich in de jaarlijkse top 2000 update met de bekende legendarische hoogtepunten.

 

Voorop in deze 7e tour staat een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze club zangers en muzikanten in een prachtig licht en geluidsdecor; het uitganspunt van de makers. Een feestje dus! Zin in FIRE?! Bij dit theaterconcert spatten de vonken er vanaf!

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten