Lijst der Lijsten Live

Fire!

Top 2000 Live
wo 9
januari

In december zit heel Nederland zich steeds te verheugen op de Top 2000, de lijst der lijsten, die dit jaar alweer de twintigste editie beleeft. Om dat gevoel warm te houden, speelt Top 2000 Live met vuur. Hieronder ziet u The Voice Of Holland- zangeres Tjindjara. Tjindjara droomt van haar solo- carrière als popzangeres. Touren met haar eigen band en dansers naar haar grote voorbeeld Beyoncé, staat hoog op haar bucketlist.

‘Fire’ is voor veel artiesten denk aan Adele, Bruce Springsteen of Ed Sheeran een krachtige inspiratiebron. En voor Top 2000 Live de invalshoek waarmee de nieuwe setlist van de 11-koppige band wordt samengesteld. Een lekker avondje vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten liedjes uit het legendarische rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten