Lijst der Lijsten Live

Fire!

Top 2000 Live
9 jan
20:15
  • wo 9 jan
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal
    Geweest

Einde december kunt u traditigetrouw genieten van de reeks hits die in de Top 2000 op de radio de revue passeert en door vele speakers knalt. Ter ere van de 20ste editie van dit fenomeen komt woensdag 9 januari de live belevenis naar Theater de Veste. Onder meer de The Voice Of Holland- zangeres Tjindjara is van de partij. 

De verzamelde artiesten en musici brengen nummers met een gedeeld thema: vuur. ‘Fire’ is voor veel artiesten zoals Adele, Springsteen, Ed Sheeran, Pointer Sisters e.a. een krachtige inspiratiebron. De 11-koppige band heeft met deze invalshoek de setlijst samengesteld. Nieuwe liedjes, artiesten en stijlen vermengen zich in de jaarlijkse top 2000 update met de bekende en legendarische hoogtepunten.


Voorop in deze live tour staat een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze club zangers en muzikanten in een prachtig licht en geluidsdecor. Een muzikaal feestje dus, bij dit theaterconcert spatten de vonken er vanaf!

 

De Top 2000 Live Band startte als huisband tijdens het proeflokaal van Frits Spits op Radio2. Nu alweer met de 7e theatertournee getiteld “FIRE” het land door met nieuwe gezichten en een nieuwe setlijst.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie