Bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij

Enfants Terribles

Ashton Brothers
18 dec
20:15
  • di 18 dec
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers.

Die smolten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Zoals alleen Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde dat kunnen. Dus zin in een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering? Kom dan naar ‘ENFANTS TERRIBLES’. “Een wonder van parodistische inventiviteit. (…) Hun komische acrobatiek blijkt nog steeds ruimte te bieden voor nieuwe variaties.” (NRC Handelsblad ****)
 

 

[reprise]


Het Parool:
“Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke. (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt.”

 

De Telegraaf ***:
“Wederom een kostelijke avond vol halsbrekende capriolen, maar ook slapstick en meer poëtische momenten.”

Theaterkrant ****:
“De drie trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk en mooi maken. (…) Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies; vooral de glim, de grinnik en de schater.”


 

Credits

met: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie