Schijnbaar eenvoudige teksten die diep weten te raken

Later is al lang begonnen en vroeger keert nog 1 keer terug

Harrie Jekkers en Klein Orkest
13 dec
20:15
  • do 13 dec
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Harrie Jekkers is mateloos populair bij jong en oud, en terecht. Gelukkig komt hij terug met dit concert waarin hij op zijn eigen cabareteske wijze vertelt over het ontstaan en het einde van Klein Orkest.

Hits als ‘Laat mij maar alleen’, ‘Koos Werkeloos’, ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’ ze komen allemaal voorbij. Jekkers speelt met de bandleden Chris Prins en Niek Nieuwenhuijsen en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink.

de Volkskrant ****:
“Jekkers geeft zijn publiek precies waarvoor het is gekomen. (…) Het fijne aan dit opgewekte en nostalgische theaterconcert is dat Jekkers tussen de liedjes door uitgebreid de tijd neemt om de geschiedenis van zijn bandje uit de doeken te doen. De charismatische verteller Jekkers heeft een reeks geestige anekdoten verzameld over zijn ‘rare bandje’, dat ‘links, maar toch leuk’ was.”

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie