Oudejaars 2018 - Onderweg naar morgen

Marc-Marie Huijbregts
Onweerstaanbaar, aanstekelijk en vilein
wo 5 dec 20:15
wo 5 dec ’18
20:15
  • wo 5 dec ’18
    20:15
    Theaterzaal

Hoe was 2018? Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? Wat was het hoogtepunt, het dieptepunt, het meest onverwachte of de grootste tegenvaller van het jaar? Misschien moet je er zelf ook maar eens over nadenken, want het zou zo maar kunnen dat het je door Marc-Marie gevraagd wordt tijdens de voorstelling.

Na jaren van persoonlijke soloprogramma’s gaat hij in 2018 voor het eerst deze bijzondere uitdaging aan. Graag zelfs! Marc-Marie verheugt zich erop het jaar samen met het publiek nog eens op een rij te zetten in zijn ‘Oudejaars 2018 - Onderweg naar morgen’. En hem kennende, wordt het een route vol zijpaadjes en verrassende wendingen.
 

De Telegraaf ***½ over zijn vorige show ‘GETEKEND’:
“Huijbregts is een heerlijke verteller voor wie houdt van zijn spreekstijl met onafgemaakte zinnen, zijpaadjes en verrassende wendingen. (…) ‘GETEKEND’ zit vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt.”

Trouw over zijn vorige show ‘GETEKEND’:
“Ogenschijnlijk lijkt het net alsof Marc-Marie Huijbregts alleen even het leven met je doorneemt. Dat doet hij met een flair die aan Toon Hermans doet denken. Hij vertelt wat hem de afgelopen tijd is overkomen (…) maar hij leidt je daarmee tegelijk geweldig om de tuin. Niet zelden zijn zijn woorden ronduit vilein of intens schrijnend. Hij timet ze met dodelijke precisie.”

Dagblad van het Noorden over zijn vorige show ‘GETEKEND’:
“Qua stijl zijn er niet zoveel entertainers als Marc-Marie Huijbregts, die quasi-improvisatie met meesterschap hanteert in het ondergraven van eigen stellingen. (…) Het is een grillige combinatie van automatisme en vakmanschap die zijn contact met de zaal garandeert, terwijl hij intussen zijn zelfportret opricht.”