Eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang en absurde verzinsels

Verplicht Spelen

Herman in een bakje geitenkwark
21 nov
20:15
  • wo 21 nov
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Het fantastische samenspel van de muzikale groep wordt geroemd: “Benny, Polle, Rein en Rob zijn heel muzikaal en staan met aanstekelijke energie op het toneel.” (Trouw) en “De mannen werken al lang met elkaar samen, en dat merk je. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling.” (Theaterkrant)

Je wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel? Bij Herman in een bakje Geitenkwark hoef je niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps.
 

Credits

script, liedteksten, muziek en spel: Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten | regie: Kees Prins

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie