Eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang en absurde verzinsels

Verplicht Spelen

Herman in een bakje geitenkwark
wo 21
november

Herman in een bakje Geitenkwark laat zich niet makkelijk in een eh… bakje stoppen. Maar misschien moeten we dat ook helemaal niet willen. Met eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang, aangename meligheid en absurde verzinsels bezorgden deze mannen al menig bezoeker een uitstekende avond. Wil je lachen? Huilen? Denken? Voelen? Lekker achteroverleunen? Of op het puntje van je stoel zitten?

 

Bij dit viertal hoef je niet te kiezen, want alles kan en mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps. “De mannen zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling.” (Theaterkrant ***)
 

 

 


 

Credits

script, liedteksten, muziek en spel: Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten | regie: Kees Prins

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten