Met meet & greet

Presteren onder druk

Björn Kuipers
19 okt
20:15
  • vr 19 okt
    20:15 - 22:20
    Theaterzaal
    Geweest

Hij vertegenwoordigde Nederland op het WK 2018 en naast scheidsrechter ook succesvol ondernemer. Kuipers geeft een inkijkje in zijn wereld. Wat doe je bij tegenstrijdige berichten in je oortje? Of als het hele stadion je moeder is een hoer zingt?

Aan de hand van een aantal voorbeelden (o.a. van Zlatan, Ronaldo, Ramos en Suarez) laat hij zien hoe lastig het is om een wedstrijd goed te fluiten. Een goede voorbereiding is in ieder geval noodzakelijk en mentale en fysieke fitheid een must. En verwacht altijd het onverwachte.

 

Dit college geeft een schitterende inkijk in de boeiende wereld van een arbiter en ondernemer. Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Hij blaast u bijna letterlijk van uw stoel.

Na afloop van het theatercollege vindt een Meet & Greet met Björn Kuipers plaats.

 
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie