Het stand-up podium van Delft

Comedy Club Delft

Diverse Comedians
17 okt
20:30
  • wo 17 okt
    20:30
    Theatercafé
    Geweest

Comedy Club Delft is hét stand-up podium van Delft; een ongekend strakke line-up aan comedians gaat het Theatercafé flink op z’n kop zetten. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.

Comedy Club Delft is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap!

 

Line up:


Bas Birker

Bas begon in 2000 met comedy als MC (presentator). Als Brabander voelde hij zich soms meer verwant met de Vlaamse comedians en werd steeds meer aangetroken door de zuidelijke comedyscene. In 2013 speelde hij zijn eerste zaalshow 'Op Weg' en in 2018 tourde hij met zijn show 'Je Moeder'.  


Mark Waumans

In 2013 staat Mark voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op alledaagse dingen valt hij snel op. Al snel staat hij in de finale van Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 wint hij de publieksprijs. In 2017 deed Mark mee aan Cameretten, hét cabaretfestival van Nederland, waarbij hij met zijn programma 'Spiegelbeeld' de finale bereikt. 

 

Emiel van der Logt

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam in 2013 en stond in de finale van Cameretten in 2014. Hij maakt stand-up comedy zoals het hoort: zo veel mogelijk grappen! 


Rob Scheepers

Rob een Nederlands tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist en beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. In Toomler won Rob in 2015 de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij een aantal keren mocht aanschuiven bij DWDD. Ook was Rob te zien in de TV reeks van ‘Padoem Patsss, de oneliner show’ (VARA/BNN) op NPO3. Vele mediaoptredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie