In het Rietveld Theater: Theater overdag

Op reis met Dietrich en Piaf 'Concerttante'

Irene Kuiper, Frédérique Sluyterman van Loo en Ger Otte
13 sep
14:30
  • do 13 sep
    14:30
    try-out
    Rietveld Theater
    Geweest

Speciaal bedoeld voor iedereen die – om wat voor reden dan ook – 's avonds niet meer naar het theater kan en toch voorstellingen wil zien. Let op: deze voorstelling is in Het Rietveld Theater (nieuw programma i.p.v. GOOD GIRL).

Ooit waren Dietrich en Piaf boezemvriendinnen, ondanks hun verschillende karakters: Piaf de mateloze, die het leven en de liefde opdronk tot de laatste teug, en Dietrich de bedachtzame, die elke stap van haar carrière en privéleven zorgvuldig plande. Als Marlene al jaren niet meer het huis uitkomt, krijgt ze op een avond bezoek van een kleine gedaante uit het verleden…..

Frédérique Sluyterman van Loo speelt Dietrich, Irene Kuiper Piaf en Ger Otte de mannen in hun leven en begeleidt hen op de piano. In dit muziektheaterstuk – waarin humor, nostalgie, feit en fictie een verrassend geheel vormen – hoort u Franse chansons, Duitse liederen en Engels repertoire waaronder 'Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eingestellt', 'La Vie en Rose', 'Mon Dieu', 'Lili Marleen' en 'Sag mir wo die Blume sind'.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie