In het Rietveld Theater: Theater overdag

Good Girl

Izaline Calister, Annemarie Maas e.a.
do 13
september

Speciaal bedoeld voor iedereen die – om wat voor reden dan ook – 's avonds niet meer naar het theater kan en toch voorstellingen wil zien. Let op: deze voorstelling is in Het Rietveld Theater.

Beyoncé of Majoor Bosshardt, schrijfster, seriemoordenares of sekssymbool – de theatrale muziekvoorstelling GOOD GIRL verkent de vrouw en al haar eigenschappen. Zangeressen Izaline Calister, Annemarie Maas en Louise Hensen slepen je mee in een razende muzikale achtbaan langs alle facetten van de vrouw.

 


Deze powervrouwen zingen zich in de huid van beroemde en beruchte vrouwen. Slalommend tussen macht en onmacht, hoop en wanhoop, goed en slecht. GOOD GIRL is zinderend en onvoorspelbaar, absurd en ontroerend, kortom: een energieke muziekvoorstelling met een theatrale touch die je vol tussen de oren raakt.


Alle teksten en muziek in de voorstelling zijn speciaal geschreven door het muzikaal schrijverscollectief FIERE VROUWEN.
 

 

Lunch

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch (vanaf 13.00 uur).

 

 

€ 12,50 | € 17,50 (incl. lunch)

Credits

Regie: Ko van den Bosch

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten