Liza Ferschtman en jonge talenten in concert

Opmaat Delft Chamber Music Festival

Liza Ferschtman & friends
zo 29
april
  • zo 29 apr 2018
    11:30
    Theatercafé

In de historische binnenstad van Delft vindt deze zomer voor de 22e keer het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider en violiste Liza Ferschtman nodigt niet alleen de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tien dagen lang samen met haar op zoek te gaan naar de mooiste muziek, ook biedt zij jaarlijks jong talent een podium om zich te presenteren.

Tijdens dit 'Opmaatconcert' in Theater de Veste wordt eveneens een podium geboden aan aanstormend talent. Want Liza komt niet alleen: ze neemt jonge musici mee. Zo zal bijvoorbeeld Alexander Warenberg - winnaar van het Nationaal Cello Concours 2016 - zijn opwachting maken. Natuurlijk licht Liza ook de programmering van het komende festival toe en treedt ze zelf op.

 

U wordt deze zondagochtend niet alleen getrakteerd op mooie muziek Brahms en Ravel, maar u krijgt namens het Delft Chamber Music Festival een voordeeltje dat u kunt inzetten tijdens de aankoop van kaarten voor het Delft Chamber Music Festival 2018. U ontvangt tijdens het concert een actiecode waarmee u een voucher voor een gratis programmaboek t.w.v. € 5,00 kunt bestellen.Strijkkwintet op. 111 van Brahms

De volgende jonge musici voeren met Liza Ferschtman het Strijkkwintet op. 111 van Brahms uit tijdens het Opmaatconcert:

  • Hawijch Elders, viool
  • Marta Ocete, altviool
  • Liselot Blomaard, altviool
  • Gied van Oorschot, cello
  • ... en natuurlijk Liza Ferschtman, viool