Een toekomst met robots, wat gaat u ervan merken? [geannuleerd]

Rabobank Zuid-Holland Midden
ma 11
december
  • ma 11 dec 2017
    19:30 - 21:30
    Rabozaal
    Geweest

In verband met de slechte weersomstandigheden is dit evenement geannuleerd. Meer info via Rabobank Zuid-Holland Midden.

==============================

Robotica is een thema waar we in deze tijd niet meer omheen kunnen. Maar wat betekent het nu eigenlijk voor u in het dagelijks leven? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van robotica? Zoals u van ons gewend bent nemen wij u, als lid, hier graag in mee.

Wij inspireren u graag! - Daarom heten wij u van harte welkom tijdens bij de jaarlijkse Ledenontmoetingsavond met dit jaar als thema ‘Een toekomst met robots: wat gaat u ervan merken?’ Deze avond vindt plaats op maandagavond 11 december 2017. U bent vanaf 19.00 uur welkom bij Theater de Veste in Delft. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna bent u van harte welkom bij de borrel in de foyer van het theater.

Sprekers:

Ferrie Förster - Wethouder Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Delft opent deze avond en stelt de volgende sprekers aan u voor:

  • Arthur de Crook - Oprichter en managing director van RoboValley, neemt u mee in de wereld van Robotica en vertelt u alles over de laatste ontwikkelingen. RoboValley werkt samen met de TU Delft aan de nieuwe generatie robots, vanuit diverse velden van kennis en expertise.
  • Julian Jagtenberg - Innovatief ondernemer en TU Student, ontwikkelde samen met een aantal medestudenten de slaaprobot Somnox. Hij vertelt u hoe deze knuffelrobot mensen met slaapproblemen kan helpen
  • Koen Hindriks - Professor aan de TU Delft en CEO en medeoprichter van Interactive Robotics BV doet onderzoek naar de interactie tussen mens en robot. Een robot die les geeft, hoe werkt dat? Koen vertelt u alles over welke effecten de emotionele lichaamstaal van een lesgevende robot heeft op zijn publiek.

Aanmelden - U kunt uzelf en een eventuele introducé aanmelden via www.rabobank.nl/zuid-hollandmidden.

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten