Eindejaarsquiz

Pubquizmaster Chris Piguillet
do 28
december
  • do 28 dec 2017
    20:30
    Theatercafé
    Geweest

Eindigt u het jaar in ‘conflict’ met uw sportclub, familie, vrienden of buren? Grote kans dat het tijdens de allerlaatste pubquiz van dit jaar vlammen wordt! Maar daarna wordt het glas geheven op de 'Eindejaarsquiz 2017' winnaars en duiken we vriendschappelijk het nieuwe jaar in.

Een fijne terugblik - Als klap op de vuurpijl gaan we terug naar januari 2017 en doorlopen we het afgelopen jaar tijdens de 'Eindejaarsquiz 2017' op 28 december in Theater de Veste, onder leiding van de enige echte pubquizmaster Chris Piguillet.
Het jaar gaat de boeken in als het jaar van Permafrost, van Donald en Melania, van het damesvoetbal, van de lichamelijke ongemakken en andere perikelen bij de Koninklijke familie, van de ruzie tussen Mattie en Wietze, van de barbidel en van Justin, Matthew en Henk. En natuurlijk als het jaar waarin de muzikantenhemel werd verblijd met de komst van een groot aantal gangmakers... U denkt het allemaal nog te weten? Test uw kennis over het afgelopen jaar bij 'De Grote Eindejaarsquiz 2017' in Theater de Veste.

Mooie prijzen - Met uw team dingt u mee naar prachtige prijzen, sta je je hersens te kraken én zijn de ‘oja’s’ of het ligt op het puntje van m’n tong niet van de lucht. Schrijf uw team nu in!

  • Datum: 28 december v.a. 20.30 uur Eindejaarsquiz
  • Entree: € 7,50 p.p. (inschrijving per persoon, aanmelden per team)
  • Aantal teamleden: maximaal 6

Let op: u kunt zich alleen aanmelden via de kassa (015-2121312 of direct aan de balie), online reserveren is voor deze dag niet mogelijk.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten