Happily Ever After

Maas Theater en Dans
zo 5 nov 14:30 - 15:30
zo 5 nov ’17
14:30 - 15:30
  • zo 5 nov ’17
    14:30 - 15:30
    Theaterzaal

Virtuoos fysieke dansvoorstelling over het eindeloze einde - Wie droomt er nu niet van Happily Ever After? De mooiste stervende zwaan of een prins die steeds weer levend gekust wordt. MAAS laat je zien wat er gebeurt na al dat lang-en-gelukkig leven. Een dansvoorstelling over de dood als deel van het leven met een wonderlijk inventief decor.

Deze voorstelling is geschikt voor een jong en oud publiek en alles wat daar tussen zit. Toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar.

Workshop na afloop - Na afloop gaan we filosoferen over wat we hebben gezien en zetten deze gedachten om tijdens een dansworkshop. Doe jij ook mee? De workshop is gratis toegankelijk voor iedereen die de voorstelling bezoekt.

Choreograaf Jasper van Luijk: "We reizen in sneltreinvaart langs allerlei verschillende plekken en situaties waarin de dood een rol speelt. We lachen, zoenen, knuffelen en dansen onszelf de afgrond in. Van slapstick naar verstilling en van donker naar knallend licht. Ik wil laten zien dat de dood niet altijd om te huilen is en vooral niet iets om bang voor te zijn."

Pers:

  • "Een voorstelling die grappig begint, op momenten ontroert en hoopvol eindigt." Theater en Musicalnieuws
  • "Met een gezonde dosis humor (...) Gelukkig is Van Luijk daar heel goed in." Danspubliek
  • "De lichamen zijn voortdurend in interactie en sterk solidair. (...) De soms acrobatische dans is altijd vloeiend, organisch, licht." Volkskrant
  • "Happily Ever After is sprookjesachtig mooi (...) Ze spreken de taal van een jong publiek." 8Weekly
  • "Kinderen kunnen bij deze voorstelling perfect kennismaken met moderne dans." Danspubliek

Choreografie, concept: Jasper van Luijk | Cast: Inés Belda Nácher, Yeli Beurskens, Anton van der Sluis, Camiel Corneille.

Voorstelling geschikt voor kinderen v.a. 8 jaar
De jeugdprijs is geldig t/m 14 jaar, dit is inclusief een glas limonade (bij volwassenen is geen consumptie bij prijs inbegrepen).