PARIS - BERLIN

Ellen ten Damme
3 okt
20:15
  • di 3 okt
    20:15 - 22:15
    Rabozaal
    Geweest

Muzikale ode aan Franse en Duitse chansonniers en topentertainers van de afgelopen eeuw - Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak en maken een tussenstop bij ons theater. ‘PARIS – BERLIN’ is een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, denk aan Edith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Het is een oproep tot dansen, tot zingen, tot het vieren van de liefde en het leven. Nu!

Regie: Ruut Weissman en Ellen ten Damme | Zang: Ellen ten Damme | Muzikale regie: Konrad Koselleck | Muziek: Thijs Cuppen, Arthur Lijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder en Theo Sieben

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie