Bekend van hits als 'Slaap lekker (Fantastig Toch) & 'Ik huil alleen bij jou' met Ali B.

Golven

Diggy Dex
do 7
juni
  • do 7 jun 2018
    20:15 - 22:20
    Rabozaal
    Geweest

Na drie clubtours, talloze festivals en een uitverkocht Carré trekt Diggy Dex met zijn live band langs de Nederlandse theaters in de maanden mei en juni. En gelukkig ook hier te zien.

Rapper Diggy Dex is Hollandser dan Rintje Ritsma, opgegroeid in een vinex-wijk, groot liefhebber van zowel Boudewijn de Groot, Drs. P, en Herman van Veen als van N.W.A. Hoe deze a-typische artiest in zijn genre zich een plek in het Nederlandse muzieklandschap heeft verworven door zijn persoonlijke, levensbeschouwelijke verhalen is kenmerkend voor zijn stijl.

 

Van een nummer 1 hit met Eva de Roovere (Slaap Lekker / Fantastig Toch), spelen op Lowlands tot en met een uitverkocht Theater Carré: met relativerend optimisme vertolkt Dex zijn liefde voor muziek en tekst.

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten