Onweerstaanbare mix van cabaret, circus en acrobatiek

Strut & Fret

LIMBO
31 mei
20:15
  • do 31 mei
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

"Spectaculair is het. Spannend. En best wel sexy. De internationale theaterhit ‘Limbo’ (...) Dans, muziek, bloedstollende acrobatiek en heerlijke mannen en vrouwen: dit wil je zien" aldus het tijdschrift LINDA. Als dat geen aanbeveling is.

Het Australische gezelschap Strut & Fret neemt de ingrediënten cabaret, circus en acrobatiek en maakt er superattractieve voorstellingen mee. ‘LIMBO’ is een feest voor oog en oor. Op extatische melodieën, dwars elektronisch lawaai en sexy beats van de liveband trekt een bonte stoet artiesten voorbij en vechten degenslikker, paaldanseres, (lucht)acrobaat, trapezewerker, danser, beatboxer en clown om voorrang. “An irresistable cocktail.” (Time Out UK)

 

  • Parool: "Vuur, acrobatiek en spektakel: internationaal gezelschap Limbo is in Amsterdam. De voorstelling, een combinatie van circus en cabaret, heeft al een groot deel van de wereld veroverd."
  • NRC: "Snelle parade van achteloze top-acrobatiek"

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

 

Festival Visuals

Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie